Personlig beretning: En god indlæggelse, var det

Jeg kontaktede selv psykiatrisk modtagelse og indlagde mig selv. Jeg var indlagt til at starte med i ca 1 uge og blev senere overflyttet til ungdoms afdelingen, hvor jeg var i 2,5 mdr. Det var hårdt, men jeg havde min søde kontaktperson. Hun havde en enestående evne til at lytte, trøste og bare være der for mig og jeg blev glad for hende med raket fart!

Hun var meget streng men samtidig utrolig meget retfærdig. Jeg så hende lidt nærmest som en reserve mor. Der var også en andre gode medarbejdere. En af dem talte flydende tysk og var herre god til at strikke og har hjulpet mig til at strikke 2 flotte veste til sønnike.

 Vi havde en smuk og lækker have tilhørende afdelingen, hvor man kunne ligge og sole sig om sommeren. Og nyde diverse smukke blomster. Så var der en helt fantastisk ung kvinde, med et hjerte af guld, der var næsten færdiguddannet. Hende vil jeg aldrig nogensinde glemme!!! Hun var altid glad og smilende og det smittede i den grad af på os andre! Hun kunne lytte til en i timevis og bagte meget for hele afdelingen og man måtte hjertens gerne være med til at hjælpe og lære at bage selv. Det var SÅ dejligt at blive set, hørt, forstået, trøstet og ingen var fordømmende, det var så fedt, og endelig at blive taget alvorligt.

Jeg vil derfor sige: Kære personale – LYT til patienterne, vift os ikke af vejen. Jeg er sikker på, at hvis en patient når at blive taget seriøst og hjulpet godt og fornuftigt i tide med psykolog hjælp og den rette medicin, så daler både selvmord og selvskade trangen drastisk og det er jo netop DET der er meningen med det hele!!!

Kærlig hilsen

Margarita Jensen

indlaeggelse