Den sidste udskrivelse glemmer jeg aldrig!

I debatten om psykiatrien, kan det være nemt at overse, at mange mennesker rent faktisk får den hjælp de har brug for. Vi har fået tilsendte denne lille personlige beretning:

Hej – Jeg har været indlagt på Brøndbylund hele 6 gange på 2 år.

Sidste gang med taxa på lukket afd med min psykolog fra Opus hvor jeg var i 12 timer og blev så overflyttet til ungdoms afdelingen ligesom de andre gange. Jeg var også indlagt i selve modtagelsen i 6 dage (det var en af mine 6 indlæggelser).

Den sidste udskrivelse glemmer jeg aldrig! Og det er på den helt gode måde: Personalet var fantastiske. De tog rigtig meget hensyn og passede suverænt godt på mig! Jeg var så heldig at få de samme kontaktpersoner, hver gang jeg var indlagt.

Jeg vil super gerne dele min gode erfaring med andre og rose personalet for at lytte til patienten og imødekomme dens behov.

Mvh.
Margarita Jensen

positivity