2. oplag af Udskrivningsguiden kan nu bestilles

På baggrund af direkte feedback fra både medarbejdere og patienter i Region Hovedstadens Psykiatri, er Udskrivningsguiden ajourført, trykt og kan nu bestilles.

2. oplag af Udskrivningsguiden kan i langt højeres grad bruges fra første dag under indlæggelsen. Med fokus på personlige mål, fælles beslutninger samt opdatering af alle faktuelle oplysninger, styrker Udskrivningsguiden personalets muligheder for at arbejde med det, der fylder mest hos patienterne.

Væsentligste ændringer i 2. oplag af Udskrivningsguiden:

  • Til brug under hele indlæggelsen. Både for patienter og personale. Eksempelvis er forsideteksten ændret fra ”til dig, der har været indlagt” til ” til dig, der er indlagt.”
  • Er gjort endnu mere recoveryorienteret, ved at introducere personlige mål, fælles beslutningstagen og behandlingsplanen som fælles redskab
  • Ruste patienten til at deltage i sin behandling med fokus på de problematikker, det er vigtigt at patienten forholder sig aktivt til under indlæggelsen, som fx at arbejde med ”personlig medicin” og advarselstegn i forbindelse med kriser.

Medarbejdere i Region Hovedstadens Psykiatri kan nu bestille 2. oplag af Udskrivningsguiden på Trykportalen. Alle andre kan bestille guiden her. Hvor relevant, indeholder guiden henvisninger til de bedste apps samt QR-koder, så man med sin mobiltelefon nemt kan se videoklip her på www.Udskrevet.dk.

2014-Forsiden-Udskrivningsguiden-2.-oplag-WEB

2. oplag af Udskrivningsguiden udkom i april 2014, med støtte fra Trygfonden og Region Hovedstadens Psykiatri.

Du kan downloade den nye udskrivningsguide som pdf – helt gratis her. I hele 2014 kan du også booke underviserne fra projektet, til at besøge dit afsnit.

Region Hovedstadens Psykiatri har givet støtte til at trykke 2. oplag af Udskrivningsguiden, som udkom i april 2014, i samarbejde med Projekt Din Gode Udskrivning. Projekt Din Gode Udskrivning støttes af Trygfonden – læs mere om det her.

Fakta:
40 sider
2. Oplag: 15.000 (2014)
ISBN: 978-87-993739-6-3